logo klimarent

 

Als je op een gegeven moment klaar bent met je opdracht om voor mensen met een hersenletsel of lichamelijke beperkingen een onderkomen te bouwen, dan kun je niet zonder bedrijven en mensen. Wat hebben jullie toch super je best gedaan voor ons! En daar zal ik jullie allemaal erg dankbaar voor blijven. Maar dan wordt het ineens warm en echt erg warm. De temperatuur liep in de aanbouw op tot 31 graden. De mensen hadden het erg warm en verkoeling kon ik niet brengen. Ik dacht: "ik ga op zoek". Ik vond ook een Air-Cooler, dus ijsblokken en water erin. Helaas ook dat hielp niet echt. Dus gingen we op zoek naar een andere oplossing.

Ik benaderde Klimarent en deze waren bereid te kijken om iets te doen. Ze hadden nog een test-apparaat en zouden kijken wat te doen. Want als iemand weet wat een klimaatprobleem is en daar een oplossing voor zoekt, dan is het Klimarent wel.

Het werd weer warmer, maar ik werd door Klimarent gebeld. Zij hadden een hartverwarmend bericht, ze komen dinsdag naar Eindhoven met een gloednieuw apparaat. Het is te gek. Dat is niet alles, ze schenken ons het apparaat.

Nou daar krijg je het toch koud van, maar dan ook ijskoud. Het is te gek dat er bedrijven zijn, die ons willen helpen. Je hoort steeds dat de wereld aan het verharden is. Ik kan uit ervaring vertellen dat daar niets van klopt.

Ook dit warm gebaar is een teken dat men met ons meeleeft. Het doel is om mensen te helpen in deze zware tijd van zorg. Het is niet zomaar iets. We weten allemaal dat het voor bedrijven ook zwaar was en nog steeds is. Maar dan z'n gebaar, het is echt super te gek.